Fő oldal

Taggyűlés

Írta: Administrator

Meghívó
Tisztelt Horgásztárs!
A Dorogi Bányászok Horgász Egyesülete 2020. január 12-én 8:00 kezdéssel tartja rendes éves közgyűlését a dorogi József Attila Művelődési Ház előadó termében melyre minden tagját szeretettel meghívja.
Napirend:
1. Elnöki megnyitó, levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása.
2. Elnökségi beszámolók (titkár, felügyelő bizottság).
3. Gazdasági beszámoló a 2019-es évi eredményekről.
4. A 2020. évi gazdasági terv beterjesztése.
5. Az elnökség által beterjesztett módosító javaslatok, a tagság módosító javaslatai (házirend, gazdasági terv, egyebek), vita.
6. 2021 évben tisztújító közgyűlést kell tartanunk. Meg kell választani a 3 fős jelölő bizottságot. Javaslat a bizottság tagjaira (elnök + 2 tag).
7. Határozati szavazások (beszámolók, gazdasági terv, módosító javaslatok, egyéb határozatok).
8. Elnöki zárószó, a közgyűlés bezárása.

Felhívom a tagság figyelmét, hogy a közgyűlés 50% + 1 fő taglétszámmal határozatképes! Abban az esetben, ha a szükséges taglétszámot nem érjük el a közgyűlést határozatképtelenség miatt, változatlan napirenddel későbbi időpontra halasztjuk.
Az elnökség 2020. január 12-én 8:30-es kezdéssel ismételten összehívja az egyesület közgyűlését mely a megjelent tagok létszámától függetlenül határozatképes.
Kérjük a tagok megjelenését.
Figyelem! A 2019. évre szól területi jegyek 2020. január 31-ig érvényesek, a fogási naplók leadási határideje 2020. február 29. Csak megfelelően kitöltött és összesített naplókat tudunk elfogadni, leadottnak tekinteni!
Elnökség

 
 
 
Kategória: